torsdag 19 januari 2012

Jag må ha uttalat mig för tidigt

För Maja vaknade och vägrade somna om. Så nu väljer jag att låta Maja ligga och titta på Greys Anatomy med mig för jag har inte lust att somna med henne idag igen. Mina kvällsaktiviteter är så förbannade tråkiga så nu sätter jag mitt välmående först. Tösen däckar ju ändå i soffan..

Det är så skönt att tänka på sig själv ibland!

2 kommentarer:

  1. Ha ha ha, helt rätt inställning Maria. vad gör det om hon somnar i soffan. Hon är ju inte tyngre än att du orkar lyfta in henne. Jag tror nog att de flesta barn har somnat i soffan under vissa perioder och kommit till föräldrarnas säng under natten emellanåt.Och hur många vuxna är det inte som somnar i soffan och sen vaknar till och går in och lägger sig och sover vidare i sängen ;-))). Bamsekram till er båda.

    SvaraRadera
  2. Haha! Ja jag vet att jag somnar i soffan! Igår var en tradig kväll då Maja bestämde helt och hållet. Likabra att gilla läget och välja mina strider bättre! Det känns bara så trist att jag inte fick min ensamtid i soffan!! Fast vi kan väl kalla det oavgjort. Jag fick se mina tv-serier och Maja fick va i soffan och tillslut somnade hon!
    Kram Ann!

    SvaraRadera