torsdag 30 juli 2009

Hemma på vår gata i stan!

Ligger och myser med Maja i sängen. Det är Superhero Movietv.. den är rätt okej faktiskt! Det är helt otroligt så snabbt barn växer och så mycket dem utvecklas. Maja är helt otroligt. Ligger på rygg och vänder sig till sidan, samma från magen. Snart rullar hon väl över helt. Och pratar, skrattar och skriker rakt ut bara! HAHA!

Idag ska vi bara ta det lugnt, igår var vi ute i stugan hela dagen och bara njöt. Hade en riktigt trevlig kväll med härliga skratt. Tessan kom ut och käkade efter jobb så det var riktigt myspys.
Efter att vi kom hem i söndags har hela lägenheten bara förfallit! Jag har varit slö och inte städat riktigt, ska ta itu med det idag och göra superfint. Maja är så duktigt när jag städar, man sätter henne i sittern i det rummet man är i och sen sitter hon och tittar på en och nästintill beundrar en ser det ut som. Hon sitter och tittar på en med hennes stora ögon, helt underbart! Fast det är väl bara nu det funkar så, sen vill hon nog hjälpa mamma att städa! Men det får hon så gärna! Hon fick ju en sån fin pall i present som vi kan använda när vi lagar mat eller vad vi nu gör!

När Karn kommer hem ska vi äta snabbt sen köra vi iväg till veterinären med Mini-Me's öron. Förhoppningsvis är det inte så dyrt med månatliga kortisonsprutor till henne, måste ju göra något det är ju synd om henne.

Tills vidare!
Puss

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar