söndag 10 april 2011

Grattis Maja på din 2-årsdag!

Maja blev inlagd igår kväll. Hon hade tillgodosett sig alldeles för lite vätska, dem misstänker att hon har en urinvägsinfektion och att det är den som ställt till det. På så små kan den tydligen orsaka väldiga besvär och kräkningar, diarréer och feber är vanligt då. Vi är i ett litet rum med en säng till mig och en spjälsäng till Maja. Fast den ser mer ut som ett fängelse. Maja sov med mig inatt i min säng. Dem vet inte om dem ska ge henne dropp, allt hänger på om hon dricker själv. Hon har klarat att tillgodose sig tillräckligt än så länge. Nu har dem kommit och lämnat leksaker här så vi har att göra. Dem är supersnälla! Hon har t.o.m fått födelsedagspresenter!

Ja, grattis min älskling på din 2-årsdag! Denna dagen är speciell och på något vis lyckas vi göra den ännu mer speciell för vart år som går! Mamma älskar dig jättemycket!

Puss och kram

2 kommentarer:

  1. Grattis grattis till Maja prinsessan:)Kram från familjen på landet hihi

    SvaraRadera
  2. Ja det är konstigt men urinvägsinfektioner kan te sig på alla de konstiga sätt. Äldre blir gärna dementa med råge om de får urinvägsinfektion. När de sen får behandling så blir de klara igen. Hoppas att Maja snart blir frisk igen. Grattis till henne i alla fall. Ann

    SvaraRadera