måndag 25 april 2011

Långledighet!

Vi har haft en förträfflig ledighet som närmar sig slutet. Karn börjar arbeta imorgon och själv börjar jag inte skolan förrän på onsdag. Om jag kan gå vet vi inte än för vår dotter har fått vattkoppor och springer runt alldeles prickig. Än så länge har hon endast har lite feber men vi får se om de börjar klia på henne. Så många som hon har så hoppas jag verkligen dem inte kliar för då får hon ett helvete stackars liten. Hon har nu precis överallt, i hårbotten, nacken, ansiktet, öronen och jättemycket nere i ljumskarna och nu även i mimmi och i rumpan. Det ser så otäckt ut. Men det är bättre hon får det nu än när hon är stor nog att minnas, jag hade det när jag var 5-6 år och jag minns hur jag bara ville krypa ur min egna kropp. Det var fruktansvärt och jag rev sönder dem. Maja har rivit i några i ansiktet och jag hoppas verkligen att det inte ärrar henne.

Igår hade hon feber så vi satt inne hela dagen men idag mår hon bra så vi ska till Jojo och Bengan och infektera lilla Emblisen med litta varicella zostervirus som det heter! Ska passa på att vara ute i det fina vädret, Stina sa att man ska ha henne i solen för det torkar ut kopporna och snabbar ju då på processen och det gillar jag såklart! Allt som gör henne snabbare frisk och åter en dagistös. Jag börjar närma mig viktiga element i skolan och behöver all tid jag kan få nu så att Maja börjar hänga på dagis är bara bra!

Nu är dem ute så mycket på dagis med och då för bacillerna inte lika stor spelplan ju! Länge leve sommar och värme!

Annars har helgledigheten var underbar, vi har njutit av god mat och sällskap hela helgen. Vi var barnfria, Maja sov över hos mamma och Jan i fredags till lördags då vi var i Lund och firade Tessans födelsedag. Lördagen spenderades i Lund i vårsolen då vi strapserade runt och gick i affärer och mös! Senare på kvällen träffade vi Hans mormor och morfar för första gången!



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar