söndag 8 november 2009

Fars Dag!

Idag är det fars dag. Karns allra första! Han fick en mysig sovmorgon imorse följt av frukost på sängen men eftersom det var hemmalagade scones så tog vi frukosten i köket för att slippa smulorna! Maja hade tagit med sin mamma och mormor och valt ut en snygg svartgrå skjorta och ett fint kort till honom!

Vi har varit hemma hos pappa idag och ätit middag! Jättegod mat! Det kändes dock lite ensamt där ute, tycker synd om pappa att han är där hemma varje kväll i ensamheten. Han saknar Inger jättemycket. Det gör vi alla. Nu väntar tunga, mörka vintermånader då dagarna känns längre. Inte roligt.

Igår hade vi jätteskoj! Stannade inte så länge på festen dock för det var tydligen bara vi som tagit med oss Maja och eftersom alla andra var riktigt laddade så ökade ljudvolymen rätt så bra när skumpan kom in!

Vi körde hem, mötte upp mamma och Jan på lilla kvarterskrogen och satt där istället. Jättetrevlig kväll! Några öl och cider senare valsade vi hem!

Somnade gott men gissa om jag hade huvudvärk imorse! Det krävs inte mycket för att jag ska få huvudvärk/bakiskänsla dagen efter!! Det märks nog att man inte är 15 längre! HAHA!

Nu ska vi se Supernatural och söndagsmysa! Lillan är fortfarande vaken! Kör omkring i sin gåstol speedad till tusen! Tror hennes pappa la i några ecstacytabletter i hennes välling! Jag skulle behöva det istället! Seg i kolan här hemma!

Godkväll.

2 kommentarer:

  1. Låter som om ni haft en riktigt trevlig helg. Själv ar jag krasslig och stannar hemma från jobb ett par dagar. kram Ann

    SvaraRadera
  2. Hej, ja en riktigt mysig helg!

    Men idag vaknade jag vet rosslig och väldigt ont i halsen.

    Hoppas det går över snart så du får gå på jobb. Kram

    SvaraRadera