fredag 6 november 2009

Lost and (never) found!

Nu har jag ringt mitt fruktade samtal!

Jag har ringt och sagt att jag blivit av med nycklarna och beställt nya. SUCK!
Det känns som när jag gick i grundskolan och hade något skamset att avslöja för fröken.
Exakt likadant!

Man kan ju hoppas att nycklarna kommer fram nu. Skadan är ju redan skedd.
Lite Murphys Law!

5 kommentarer:

  1. Kunde du inte bara kopiera karns nycklar. Eller har ni sådana skyddade nycklar som inte går att kopiera. Jag du Maria soffan du önskar är fin men har du tänkt på att Maja nog kommer kommer att se till att den inte blir lika fräsch så länge. Ett litet tips bara. Ha en skön helg. Kram Ann

    SvaraRadera
  2. Kunde du inte bara kopiera karns nycklar. Eller har ni sådana skyddade nycklar som inte går att kopiera. Jag du Maria soffan du önskar är fin men har du tänkt på att Maja nog kommer kommer att se till att den inte blir lika fräsch så länge. Ett litet tips bara. Ha en skön helg. Kram Ann

    SvaraRadera
  3. ANN

    Det är tvättnycklar till tvättkolven och en husmorsnyckel som det heter. Och dessa nycklar har ett nr på sig så det är likabra att bita i äpplet nu. Bättre nu än om 4-5 år.

    Soffan finns i olika nyanser och vi har inte bestämt oss än, men självklart är det en sak att överlägga. Jag har inte bestämt mig. Men så spontan och irrationell som jag kan vara skulle vi lika gärna kunna köpa en vit soffa!! HAHA!

    Trevligt kväll Ann!
    Vem hejar du på i Idol? Kram

    SvaraRadera
  4. Ha ha ha. Jag tänkte väl det. Jag måste nog påminna dig lite om att du kommer att en liten gris i soffan om ett par månader, nöff nöff. Jag hejar på Erik.

    SvaraRadera
  5. HAHA!
    Det ligger en gris på soffan nu! Och han är 27 år och fortfarande inte rumsren!

    SvaraRadera