torsdag 20 maj 2010

Snart...!

Om en timme och 13 minuter slutar min älskling. Sen är han ledig ända fram till tisdag! Dem råkar ha turen att vara lediga annandag pingst i Danmark så därför får Karn måndagen ledig. Han vill göra helgen extra mysig och tog därför ut fredagen som semester. Det innebär att vi har pappa för oss själv i fyra hela dagar och fem hela kvällar! Underbart ju! Vi ska traska bort till Netto i eftermiddag och inhandla lite inför helgmyset och när vi ändå är där passa på att köpa lite vin från systemet. Mommy wants her red gold!

Helgen kommer bli underbar men mys ute i stugan imorgon med mormor (min) och Majas och grillning. Sen på lördag styr vi kossan mot min pappas hus för en thailändsk afton med go mat och trevligt sällskap!

Sitter uppe hos mamma och glor, hon tvättar och vi kom upp för att käka lunch. Nu slumrar Maja på deras tillfälliga säng (en luftmadrass)!
Tur de inte bor här, man kan tro de är bohemer eller nåt!

Vädret är ganska gottigt idag så när lillfisen vaknar ska vi ut på lekan och mysa.
Maja har åkt rutschikana (?) med sin mamma nu några gånger på den STORA kanan...:) Hon tycker det är väldigt roligt!

Vill träffa min Stina och Oliver, stackars Oliver är sjuk så vi har inte setts på 5 dagar, vilket är mycket. Annars träffas vi nästan varje dag. Kanske efter helgen blir han bättre.. Hoppas!

Hoppas er helg blir underbar och vi får bra väder.
Puss på er!

1 kommentar:

  1. klart vi ska ses efter helgen=) låter som ni har mysiga planer.. kan ju ses på tisdag eftermiddag när vi har simmat o oliver sovit=) eller? kram kram ha nu en mysig helg...stina

    SvaraRadera