lördag 3 april 2010

klockan är 09.39

på vad jag tror är en söndag. Påskdagen tom. Kan det stämma? Har ingen koll på dagarna härnere!

Vet iaf att igår för ett år sen föddes Maja, hon kom till oss på påskafton förra året. Då var allt annorlunda. Då levde morfar, gamlamormor och Inger. Men livet går vidare. Maja är underbar, hon gör så mycket framsteg här nere! Pratar, pekar, tom så med händerna när man säger Sawadee Ka! Hehe, man får förvisso upprepa hela tiden men de är ju så de lär sig.

Två väldigt trötta/bakfulla föräldrar sitter just nu och suckar över sitt tunga huvud! Gårdagen blev en liten fest förstår ni! Vi såg matchen, litta öl, såg cabaret, litta öl.. ja ni fattar! Och ja, man kan bli bakfull fast man landar hemma på hotellet runt tolvsnåret med några öl i systemet. Framförallt om man har en liten dotter som väcker en runt sex på morgonen!

Igår var vi iväg med hyrbil och red på elefant! Så idag bli det relax vid poolen hela dagen! Hur relaxit det nu kan bli! Men men.. I would't have it any other way!

Ja, jag ska försöka lägga upp fler bilder.

1 kommentar:

  1. Jag förstår inte. Jag har kommenterat flera inlägg men de försvinner. Hm märkligt. Kul att ni "mår bra" i alla fall, ha ha ha. Ha en fortsatt trevlig semester. Kram Ann

    SvaraRadera