söndag 9 augusti 2009

Lågtryck my ass!

De sa att det skulle bli lågtryck med regnskurar idag. Såg fram emot lite svalare grader så man kunde varva ner här på hemmaplan. Vi har dammsugit och diskat idag.. ja det var allt vi orkade! Det är SÅ klibbigt just nu. Jag sitter pall i soffan, helt jävla utslagen! Alla tre har gått i underkläder hela dagen. FÖR VARMT FÖR KLÄDER! Skönt med sådana dagar då man inte behöver bry sig om något utan bara vara naken! Oh Oh vad det är skönt att va naken!! HAHA

Imorgon blir det Kåseberga och Ales Stenar med syster och Andy, OM vädret tillåter that is! Annars blir det nog en liten tur i stan eller Entré eller nåt! Något för man ju hitta på när älsklingen har semester.. och av vana så vet vi att om man inte planerar dagarna litegrann så rinner dem ibland ut i sanden så därför har vi nu en back-up plan!

Sen på tisdag ska vi på lägenhetsvisning och efter det ut i stugan för morfar fyller år. Sen på onsdag ska vi på bvc för sån smakportionsgrej! Ska bli så skoj och se vad Maja tycker om det! Och att Karn kan börja ge henne mat! Det har han längtat efter! Kanske man kan byta ut ett mål om dagen till gröt.. vi får se!

Nu ska jag se ett svsnitt av True Blood, äta mitt lala och svettas i sommarhettan..det är något visst med svensk värmebölja.. eller den finns kanske bara i vårt vardagsrum! MYSFAKTOR 3!!
Gubben skriker efter öl.. gotta go!

Puss på er!

2 kommentarer:

  1. Hoppas lägenheten är fin och att ni får den. Var är det nånstans. Trevligt att karn har semester. Rolle har också semester nu i två veckor. Jag är inne på min sista vecka, buhu. Kom gärna förbi nån dag om ni har en timme över :-). Kram ann.

    SvaraRadera
  2. Hej, vid mellanheden. Vi kommer gära, så länge virusattacken är borta! Kram

    SvaraRadera