måndag 12 juli 2010

HMM!

Nu har hon fått diarre också, exakt sån som hon hade i Thailand. Vad konstigt, febern är borta. Jag tror som du säger Ann att febern beror på värmen men tycker INTE om att hon fått diarre. Än så länge har hon bara bajsat en gång, nu alldeles nyss men eskalerar det så åker jag in med henne direkt. Sånt skit vi hade med henne i Thailand vill jag helst undvika.

Hon är inte påverkad av det alls, pigg och glad. Hon är ju faktiskt van vid sån värme vi har nu. Jag börjar själv komma in i rätt andning nu!

Nu blir det grillat ute på gården och sen filmmys med syster och hennes Hans.

3 kommentarer:

  1. Hoppas det inte blir värre. Ring annars, blir lite orolig. Nu när ni är på hemmaplan kan man ju hjälpa till på ett annat sätt. Pussa henne från mormor och Jan. Ha en trevlig grillkväll, hälsa Karn Tessan o Hans.

    SvaraRadera
  2. Hon kan ha fått i sig nåt från badet eller nåt annat. Läste precis i tidningen att när vattnet blir så varmt som det är nu så frodas bakterierna. Konstigt nog så hade vattenlekplatsen vid vår skola minst bakterier. om hon gillar att var med huvudet under vattnet också så ökar såklart riskerna att få i sig vatten genom munnen. Men det är nog ingen fara och vi får hoppas att hon inte blir lika dålig som i Thailand. Och var det rotaviruset som de sa så finns ingen risk för det i alla fall för nu har hon immunitet mot det. Hoppas allt går bra. Kram Ann

    SvaraRadera