lördag 2 januari 2010

Kluven.

Sitter och letar hotell till Thailand. Mycket snack och diskussioner här hemma om vart vi ska åka. Säkert och underbart kort är Koh Samui där vi varit två gånger. Älskar ön och dess invånare! Sen känner man ju att vi vill pröva något nytt och så var vi inne på Khao Lak på västkusten. Det visar sig nu att det är ett paradis för barnfamiljer och alla tycks flockas dit. På olika forum så står det att det saknad nattliv/krogar och överflödas av barnfamiljer/hotell. Samtidigt som detta vore det bästa kanske för oss känns det lite som att det är lite tråkigt. Det finns barnfamiljer på Koh Samui också. Och den ön kan vi, älskar vi ju.

Så vi är kluvna.

Eftersom vi åker över mars och april så är det mer högsäsong än vanligtvis därför måste vi nog förboka. Annars löser vi det när vi landat.

Ska bli så underbart att träffa alla släktingar igen. Karns alla småkusiner kommer tycka det är så roligt med Maja. Maja kommer tycka det är roligt med dem.

Snart kommer familjen Ros över med sina goa ungar. Playdate för Maja!

Puss

1 kommentar:

  1. Kanske bättre att satsa på ett säkert kort första gången med Maja. Då vet ni vad ni får och hur där är och tyclker ni att det är bra där för Maja så varför chansa. Fast jag kan förstå ert resonemang, man vill ju se och uppleva nya saker. men det blir säkert bra hur ni än gör. Kram Ann

    SvaraRadera