söndag 7 mars 2010

Inköpt en styck klänning.

Vatt med mamma på mobilia och handlat en styck klänning till tisdag.
Mamma hittade en fin kofta till sig. Shopping ska va roligt men idag var det tungt att handla eftersom det är till begravningen.

Men en positiv sak skedde, vi sprang på Mia på HM och det var trevligt!

Nu är det snart mat här hemma, Maja är kinkig och ville ENDAST se Noddy. Då får hon väl det, snart välling sen ska lillfisen sova. Känns som jag inte träffat henne idag eftersom jag och mamma var iväg rätt länge. Men samtidigt har hon varit med sin pappa hela dagen istället och det är ju kul för dem. Rätt skönt att va ensam med mamma, vi är det så sällan.

Imorgon kväll ska vi ha tjejkväll hemma hos mormor alla vi tjejer för att skingra mormors tankar lite inför tisdagen.
Lite skönhetsbehandlingar står på schemat, ögonbryn ska plockas, ben ska rakas, naglar ska målas, lite ryggmassage och allmän pampering. Skämma bort mormor ordentligt ska vi göra!

Karn ska vara hemma och laga mat för vi ska äta hemma hos oss efter begravningen. Vi tyckte det kändes bättre att få vara stillsamt och familjärt istället. Det blir ju bara vi närmsta.

Det känns fortfarande så otroligt jobbigt, kan inte riktigt greppa det. Jag hör fortfarande hans hoande uppe från stugan.. hör när han kallar på mamma. Lillan sa han alltid.

Nu är han väl bland äppleträdens blommor i Nangijala och väntar på oss. Sitter längs älven och dinglar med bena. Med sin Kalle Anka kippa på sne! En livstid är bara en dag i Nangijala så han behöver inte vänta så länge på oss, tur är det.

Ses imorgon morfar, ses i Nangijala!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar