torsdag 25 mars 2010

Nu har dagen kommit!

Dagen då familjen Yindee åker på semester alla tre! Underbart ska det bli. Drygt ja med den blivande ändringen med connecting flight från Istanbul men vad gör man? Man får vara glad att man kommer ner där iallafall! Vi kommer landa i Bangkok någon gång sent på lördag kväll istället för tidigt på eftermiddagen. Den första dagen är man oftast paj ändå så!

Allting är nästan packat med allt viktigt är packat och jag och Maja var precis och lämnade av Karn och hans två kollegor på Ollebo där deras backupbil väntade med respektive förare. Karn ska arbeta till ett idag sen ska han åka till Kastrup så ska vi mötas upp där. Jag tar min och Majas väska samt vagnen och varandra! Denna dagen har vi längtat efter sen sen 22 juni förra året. Det var nämligen då vi köpte resan! Sen dess har vi vänt och vridit på varenda krona! Och nu är dagen här! Nu är det dags. Idag sticker vi! Fast vi kommer inte fram förrän på lördag kväll! HAHA!

Jag hoppas att värmen kommer till Sverige snart och att ni får en underbar vår! Var rädda om varandra och älska mer! Vi ses om en månad!

Puss och Kram

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar